Totaal Ontruimingen 3

Wij zijn er ook als u gaat verhuizen

Verhuizen met zorg

Wist u dat wij niet alleen ontruimen, opslaan en schoonmaken, maar ook verhuizen? Eigenlijk een hele logische volgende stap, als je er bij stil staat. De zorg die wij klanten bieden bij het ontruimen van een woning is namelijk net zo belangrijk bij een verhuizing. Het enige verschil is dat u bij een verhuizing waarschijnlijk de meeste spullen meeneemt naar uw nieuwe huis.

Bezemschone oplevering

Was uw oude woning een huurwoning of heeft u de woning al verkocht? Vaak zijn er dan afspraken gemaakt om de woning bezemschoon op te leveren. Dit houdt vaak in dat u het huis terugbrengt naar de oorspronkelijke staat door het verwijderen van al uw eigen spullen, het opvullen van gaatjes in muren en het grondig schoonmaken van alle ruimtes. Wist u dat wij dit bij vrijwel elke klus moeten doen? Erg slim dus, om onze experts in te schakelen voor uw verhuizing.

Snel, betrouwbaar en voordelig

Waarom zijn wij nog meer het ideale bedrijf voor uw verhuizing? Wij werken snel, zijn betrouwbaar én betaalbaar. Onze verhuizers kunnen al binnen 1 dag uw woning hebben leeggeruimd en weten precies hoe ze verschillende voorwerpen zo goed mogelijk moeten verpakken. Zo komt alles veilig op de nieuwe bestemming aan. Bent u benieuwd naar onze voordelige prijzen en uitstekende kwaliteit? Neem dan snel contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Wat verhuistips

Wilt u dat uw verhuizing nóg beter verloopt? Denk dan aan deze dingen: koop dozen van gelijk formaat die speciaal geschikt zijn voor verhuizen. Schrijf overal op wat er inzit en voor welke ruimte het is bestemd in het nieuwe huis. En, iets waar onze verhuizers heel blij van worden: pak niet in één doos al uw boeken en andere zware voorwerpen. Verdeel ze over verschillende dozen, dat tilt makkelijker.

Contactinformatie

Wilt u ons inschakelen voor uw verhuizing? Bel ons dan op 0624777748 of stuur een mail naar info@totaalontruimingen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling door klanten: 5,0 / 5 | 85 beoordelingen