Woningontruiming Huis Ontruimen

Hulp nodig bij rommel opruimen?

Schakel professionele hulp in

Bent u van plan weer in het ouderlijk huis te gaan wonen nu uw ouders zijn overleden? Misschien bent u al jaren niet meer thuis op zolder geweest of in de kelder en komt u er nu ineens achter dat er heel veel rommel is opgeslagen. Spullen die misschien nog waarde hadden voor uw ouders, maar waar u niks meer mee kunt. Weet u niet waar u moet beginnen met opruimen? Misschien is het dan tijd voor het inschakelen van een professioneel bedrijf. Totaal Ontruimingen biedt namelijk ook hulp met het uitvoeren van een grote schoonmaak of met het opruimen van rommel.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Komen we er tijdens het opruimen achter dat de ruimtes al lange tijd niet meer goed schoon zijn gemaakt? Ook daar helpen onze medewerkers u graag mee! Wij weten precies hoe we zo efficiënt mogelijk elke ruimte schoon moeten krijgen. Ideaal als u zelf een drukke baan heeft, een druk gezinsleven of om een andere reden het zelf te zwaar vindt om alles in huis aan te pakken. Komen we tijdens het opruimen toch spullen tegen die u misschien liever wilt houden of verkopen? Geen probleem, ook met het afvoeren en opslaan van de spullen helpen wij u graag. Wij kunnen zowel voor een afvalcontainer zorgen als een opslagcontainer. Als alles eenmaal gescheiden is in afval, opslag of geschikt voor verkoop, voeren wij alle spullen voor u af. Zoals u ziet, zijn wij er dus van het begin tot het eind bij, bij het opruimen van de inboedel.

Vraag ons om een vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd naar onze prijzen? Die hangen sterk af van de grootte van de klus en het aantal vierkante meter dat wij voor u mogen ontruimen en schoonmaken. Bel ons op 0624777748 of stuur een e-mail naar info@totaalontruimingen.nl, dan sturen wij u graag een vrijblijvende offerte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling door klanten: 5,0 / 5 | 85 beoordelingen