Laat uw woning ontruimen door onze specialisten

Wilt u een woning of appartement laten ontruimen door bijv. een scheiding, faillissement of overlijden? Dit kan een lastige opgave zijn. Hier komt vaak veel emotie bij kijken en daardoor is het vaak lastig om zelf de woning te ontruimen. In deze gevallen kunt u ons inschakelen voor het ontruimen van uw woning. U kunt in dat geval altijd uw woning of appartement ontruiming uitbesteden aan Totaal Ontruimingen. Wij zijn dé specialist in ontruimen van woningen in Gelderland. Met onze discrete werkwijze en goede zorg voor inboedel nemen wij graag de woningontruiming voor onze rekening. Bel ons gerust voor meer informatie.

Totale woningontruiming door ons geregeld

Wij hebben ons als professioneel ontruimingsbedrijf volledig gespecialiseerd in het efficiënt en vakkundig ontruimen van woningen en appartementen. Wij verzorgen voor u de volledige woningontruiming en doen dat aan de hand van de wensen en eisen die u stelt, of zoals de woningbouwvereniging die vraagt bij het bezemschoon opleveren van een woning. Ook verrichten wij als het nodig is kleine reparaties en werkzaamheden. Denk hierbij aan gaten vullen, elektrische draden wegwerken, zonneschermen weghalen of een volledige vloer verwijderen. Wij helpen u aan een zorgeloze woningontruiming.

woning-ontruiming

Wat ons uniek maakt

  • Service gerichte woning ontruiming
  • Bezemschoon opgeleverd
  • Zorgvuldig en snel
  • Gratis en vrijblijvend een offerte
  • Altijd de scherpste prijs
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 1500 tevreden klanten gingen u voor
  • Gemotiveerde en flexibele werknemers

Wij gaan zorgvuldig met uw spullen om

We realiseren ons altijd dat een huis ook een thuis voor iemand is of was, en dat deze gevuld is met soms onvervangbare inboedel van sentimentele waarde. Door onze jarenlange ervaring behandelen we de inboedel met de grootste zorg. We gooien nooit zomaar iets weg. Wij hebben een breed netwerk met goede doelen waar we spullen een tweede leven geven. En als we tijdens onze werkzaamheden waardevolle of persoonlijke bezittingen vinden, dan leggen wij die netjes voor u opzij.

woning-ontruiming

Schakel Totaal ontruimingen in voor uw woning ontruiming

De servicegerichte en klantvriendelijke manier van woningen ontruimen is voor veel mensen een belangrijke reden om voor ons te kiezen. Daarbij hanteren wij lage prijzen en zijn wij in staat de woning bezemschoon op te leveren. Wacht niet langer met een woning of appartement ontruiming en bel ons vandaag nog op 026 8484 095 of mail ons op info@totaalontruimingen.nl. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw woning te ontruimen. Een woning ontruimen was nog nooit zo eenvoudig!

Beoordeling door klanten: 5,0 / 5 | 85 beoordelingen