Wilt u snel en zonder zorgen uw inboedel ontruimen? Laat dit dan doen door TotaalOntruimingen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij een woningontruiming  moeten aanpakken zonder dat u er last van ondervindt.

Woningontruiming? Wij komen voor u in actie

Regelmatig komt het voor dat wij een inboedel ontruimen waarbij het gaat om een sterftegeval, scheiding of faillissement. Dit gaat in veel gevallen gepaard met veel emotie, waarbij het geen optie is om zelf de inboedel te ontruimen. In dat geval komen wij graag voor u in actie.

Bezemschoon opleveren

Wij maken graag duidelijke afspraken, zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn en de meubels en overig interieur ontruimen die u wilt. Naast ontruiming van de volledige inboedel zorgen wij er ook voor dat al het afval op een milieuvriendelijke manier verwijderd wordt, waardoor de woning bezemschoon kan worden opgeleverd.

Kosten woningontruiming

Onze kosten voor de woningontruiming behoren tot de laagste van de markt. Wij bieden desondanks een goed service voor elke inboedel ontruiming omdat wij geen enkele overhead hebben. Heeft u al een offerte voor een woningontruiming? Vraag dan bij ons offerte op en zo bespaart u op het ontruimen van uw woning!

Inboedel Ontruimen

Servicegericht en klantvriendelijk

Maak nu gebruik van onze servicegerichte en klantvriendelijke werkwijze en laat zorgvuldig en snel uw volledige inboedel ontruimen door vakkundige woning ontruimers. Bel ons direct om een afspraak te maken.