Laat uw inboedel snel en vakkundig ontruimen door onze experts

Wilt u snel en zonder zorgen uw inboedel ontruimen? Laat dit dan doen door Totaal Ontruimingen. Het ontruimen van uw inboedel kan een lastige opgave voor u zijn. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij een inboedel ontruiming  moeten aanpakken zonder dat u er last van ondervindt. Of het nu gaat om een eengezinswoning of driekamerappartement ontruimen, we helpen u graag. U bepaalt zelf wat wij precies doen. Bel ons gerust voor informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat ons uniek maakt

  • Service gerichte inboedel ontruiming
  • Bezemschoon opgeleverd
  • Zorgvuldig en snel
  • Gratis en vrijblijvend een offerte
  • Altijd de scherpste prijs
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 1500 tevreden klanten gingen u voor
  • Gemotiveerde en flexibele werknemers
inboedel-ontruiming

Totale inboedel ontruiming voor uw woning

Regelmatig komt het voor dat wij een inboedel ontruimen waarbij het gaat om een sterftegeval, scheiding of faillissement. Dit gaat in veel gevallen gepaard met veel emotie, waarbij het geen optie is om zelf de inboedel te ontruimen. In dat geval komen wij graag voor u in actie. Wij zorgen er bij een inboedel ontruiming voor dat het hele pand compleet leeggehaald wordt en volledig vrij is van meubilair, gordijnen, vloerbedekking en andere losse onderdelen die niet aan het pand toebehoren. Desgewenst kunnen wij naast inboedel ontruimen, zorgen voor het vullen van gaten en kleine reparatie werkzaamheden, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

Bezemschoon opleveren

Wij maken graag duidelijke afspraken, zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn en de meubels en overig interieur ontruimen die u wilt. Naast ontruiming van de volledige inboedel zorgen wij er ook voor dat al het afval op een milieuvriendelijke manier verwijderd wordt, waardoor de woning bezemschoon kan worden opgeleverd.

Kosten inboedel ontruiming

Onze kosten voor de inboedel ontruiming behoren tot de laagste van de markt. Wij bieden desondanks een goed service voor elke inboedel ontruiming omdat wij geen enkele overhead hebben. Heeft u al een offerte voor een ontruiming? Vraag dan bij ons offerte op en zo bespaart u op het ontruimen van uw woning!

Schakel Totaal ontruimingen in

De servicegerichte en klantvriendelijke manier van ontruimen is voor veel mensen een belangrijke reden om voor ons te kiezen. Daarbij hanteren wij lage prijzen en zijn wij in staat de woning bezemschoon op te leveren. Wacht niet langer met een inboedel ontruiming en bel ons vandaag nog op 026 8484 095 of mail ons op info@totaalontruimingen.nl. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw inboedel te ontruimen.

Beoordeling door klanten: 5,0 / 5 | 85 beoordelingen