Vloerbedekkingverwijderen

Laat ons uw vloerbedekking verwijderen

Als uw woning compleet leeg achtergelaten moet worden

Wist u dat wij, naast onze diensten in woningontruiming, ook meteen uw vloerbedekking kunnen verwijderen? Dat betekent dat we niet alleen de inboedel ontruimen, waaronder de meubels, lampen en gordijnen, maar ook zorg dragen voor het verwijderen van de vloerbedekking. Zo hoeft u daar niet zelf mee bezig te zijn. Ook is het niet nodig een ander bedrijf in te schakelen voor deze klus. Dit scheelt u weer een hoop zoekwerk, tijd en geld. Kortom, schakel ons ook in als u uw vloerbedekking wilt laten verwijderen!

Ga niet zelf de vloerbedekking verwijderen

Soms horen wij, wanneer we een woning ontruimen, dat de voormalig bewoners zelf zorg willen dragen voor het verwijderen van de vloerbedekking. Wij raden iedereen dit echter ten zeerste af. Vloerbedekking verwijderen is namelijk geen eenvoudige klus. Daarom hebben wij onze vakmensen niet alleen opgeleid in woningontruiming, maar ook in vloerbedekkingen verwijderen. Besluit u toch deze klus in eigen handen te nemen, dan is de kans erg groot dat u meer schade aanricht dan dat het uw woning goed doet. Zeker als de vloerbedekking erg stevig zit vastgelijmd of -geniet, is het erg lastig deze met uw eigen huis-tuin-en-keuken-middeltjes te verwijderen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de enorme kracht die ervoor nodig is. Als u onze specialisten inschakelt, weet u zeker dat deze klus vakkundig wordt verzorgd. Wij verwijderen de gehele vloerbedekking, inclusief eventuele lijmresten. Dus schakel ons vandaag nog in!

Laat ons uw vloerbedekking verwijderen

Is het tijd dat u uw vloerbedekking laat verwijderen? Of wilt u meteen uw woning laten ontruimen? Neem in beide gevallen contact met ons op door te bellen naar 0624777748 of stuur een e-mail naar info@totaalontruimingen.nl. U hoeft niet meer verder te zoeken naar een specialist die uw vloerbedekking komt verwijderen!

Beoordeling door klanten: 5,0 / 5 | 85 beoordelingen