Totaalontruimingen is gespecialiseerd in woningontruimingen. Een zorgeloze woningontruiming wordt door ons efficiënt en razendsnel verzorgd. Wij komen voor u in actie wanneer u een woning heeft die u van voor naar achter en van boven naar beneden wilt laten ontruimen.

Klaar voor een directe oplevering

Desgewenst kunnen onze vakmensen zorgen voor een bezemschone oplevering van de woning. Dit betekent dat wij de hele woonruimte leeghalen inclusief vloerbedekking en wandbekleding, waardoor het huis zo opgeleverd kan worden aan uw verhuurder. Het afval wordt bij een woningontruiming nauwkeurig afgevoerd naar een afvalverwerkingsbedrijf, waardoor u verlost bent van alle rommel.

Zorgeloze woningontruiming

Uw apparatuur een nieuwe bestemming

Onze werknemers gaan bij een woningontruiming zorgvuldig om met de apparatuur en andere spullen die in de woning aanwezig zijn. De bruikbare zaken worden er door ons uitgehaald en krijgen in overleg met u desgewenst een nieuwe bestemming. Hierin zijn wij erg flexibel en kunnen u eerlijk en deskundig adviseren.

Ontruiming zoals afgesproken

Wanneer u er voor kiest om een woningontruiming door onze specialisten te laten verzorgen, bent u er zeker van dat alles gebeurt zoals afgesproken. Tegen een voordelig tarief kunt u dagelijks bij ons terecht om de ontruiming van uw woning op een vakkundige manier te laten verzorgen. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en bieden u graag een totaalconcept. Bel of mail voor een woning ontruiming vandaag nog naar onze woningontruimers en maak direct een afspraak voor een woningontruiming bij u op locatie.