Bent u benieuwd of wij ook uw inboedel opkopen? Dat doen we zeker. Wij kunnen u daarnaast helpen om de inboedel te laten veilen of u kunt er voor kiezen om de boedel te schenken aan een goed doel.

Het is niet ongewoon dat een boedel waardevolle zaken bevat. Totaal Ontruimingen kan er zorg voor dragen dat waardevolle zaken uit de boedel geveild worden door een erkend veilingbedrijf. Totaal Ontruimingen staat garant voor een vlotte en accurate afhandeling. De opbrengsten van deze veiling worden door het veilingbedrijf in de Stichting Derdengelden gedeponeerd om uitbetaling naar inbrengers te garanderen. Dit alles volgens de algemene voorwaarden van de Federatie TMV.

Inboedel Opkopen

Indien de boedel minder interessant is voor een veiling maar wel interessant om door Totaal Ontruimingen verkocht te worden, dan kanTotaal Ontruimingen dit verrekenen met de kosten voor het ontruimen.

Goederen die niet verkocht kunnen worden, zullen eerst worden aangeboden aan goede doelen-instellingen. Indien deze er ook geen belang bij hebben dan zullen de goederen gescheiden worden afgevoerd.