Totaal Ontruimingen 3

Een complete woningontruiming, wat komt daarbij kijken?

Als u uw woning wilt laten ontruimen

Wilt u uw woning laten ontruimen? Dan wilt u uiteraard dat dit snel en zorgeloos gebeurt. Ook wenst u niet teveel te betalen voor deze klus. Maar het zou wel weer zo handig zijn als u door één woningontruimer alle bijbehorende klussen kunt laten uitvoeren. Alles van het inpakken tot het verhuizen en het opslaan van uw inboedel. Schakel in dat geval TotaalOntruimingen in. Door onze jarenlange en brede ervaring weten wij precies hoe wij een woning moeten ontruimen. Wij helpen u op een deskundige wijze, zonder dat u er teveel last van ondervindt. Zo gaan wij discreet te werk en houden we rekening met eventuele emoties, bijvoorbeeld bij een woningontruiming na een overlijden. Wanneer mogen wij uw woning ontruimen?

Zo gaan wij te werk als we een woning ontruimen

Voordat wij beginnen met de daadwerkelijke woningontruiming maken we heldere afspraken met u. Wat moet er behouden blijven? Welke meubels mogen direct afgevoerd worden? Wat wilt u eventueel laten veilen? En zijn er spullen die u via ons ergens veilig en netjes wilt laten opslaan? Alles wat u wenst, leggen we overzichtelijk vast. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Naast dat wij uw woning ontruimen, zorgen wij er uiteraard ook voor dat al het overgebleven afval op een milieuvriendelijke wijze wordt afgevoerd. Op die manier kunnen we uw woning bezemschoon opleveren. Wist u al dat wij in onze branche de laagste kosten vragen voor een woningontruiming? Dit betekent echter niet dat onze werkzaamheden van lage kwaliteit zijn. We bieden u juist een zeer goede en complete service. Kortom, vraag direct een offerte bij ons aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Wanneer mogen wij uw woning ontruimen?

Wilt u ook alle zorgen aangaande de woningontruiming over kunnen dragen aan een woningontruimer? Kies dan voor TotaalOntruimingen. Wij helpen u van A tot Z. Wij pakken uw spullen in. Wij koppelen u aan een bewezen veiler, als u uw inboedel wilt veilen. Verder brengen wij u in contact met een betrouwbaar opslagbedrijf, als u uw inboedel wilt laten opslaan. En wij verhuizen uw inboedel naar een ander adres, als u dit wenst. Kortom, wij zijn uw complete partner als het gaat om een woning ontruimen. Bel naar 0624777748 of mail naar info@totaalontruimingen.nl als u ons uw woning wilt laten ontruimen!

Beoordeling door klanten: 5,0 / 5 | 85 beoordelingen