Woning opkopen?

Staat uw woning ook al jaren te koop? Denkt u dat u deze ook nooit meer zal verkopen? Benader dan eens TotaalOntruimingen en bespreek met ons de mogelijkheden van het opkopen van uw woning. Dan kunnen wij samen kijken of wij voor een eerlijke prijs snel uw woning willen opkopen. Zo kan dan toch ineens blijken dat deze toch verkocht gaat worden. Vraag een vrijblijvend gesprek aan over opkopen en bel naar 026 8484 095.

Snel uw woning verkopen

Als u uw huis verkoopt via een makelaar zijn hier ook extra kosten aan verbonden. Ook kan het een hele tijd duren voordat uw huis verkocht is. Wilt u tegen een eerlijke prijs snel uw huis verkopen zonder een makelaar? Maak dan een afspraak met TotaalOntruimingen en wellicht kunnen wij uw huis opkopen.

Contact over het opkopen

Wij begrijpen als geen ander dat u uw woning niet snel wilt verkopen als u veel verlies lijdt. Wij zijn dan ook niet zoals andere opkopers, die misbruik willen maken van de situatie waarin u zit. Wij zijn betrouwbaar en daarbij hoort een eerlijke prijs. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen beteken? Neem dan telefonisch contact op en bel naar 026 8484 095. U kunt ook een mail sturen naar info@totaalontruimingen.nl. Uw woning laten opkopen laat u doen door ons!

Beoordeling door klanten: 5,0 / 5 | 85 beoordelingen