Woningontruiming Huis Ontruiming

Wie kan ik m’n inboedel laten opkopen?

Als de inboedel overbodig is geworden

Blijft er na een woningontruiming wat aan inboedel over? Bijvoorbeeld na een woningontruiming na een overlijden? Of wordt een woning ontruimd in verband met samenwonen? Laat uw inboedel dan opkopen. Een beetje interessante inboedel kunt u zelfs nog voor een heel mooi bedrag kwijtraken. Wij kopen uw meubels op. Lees verder om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen als u uw inboedel wilt laten opkopen.

Laat ons uw inboedel opkopen

Bij een verhuizing worden de meeste spullen in een woning gewoon overgenomen naar de nieuwe locatie. Bij een ontruiming is dit niet altijd het geval. Zo moeten we soms een woning ontruimen na een overlijden. Soms willen de kinderen, vrienden of buren wat van de inboedel overnemen, maar er blijft vaak genoeg van alles achter. Ook als iemand gedwongen ergens anders moet wonen, is er vaak geen mogelijkheid spullen mee te nemen. Dé oplossing is dan om ze voor een eerlijke prijs te laten opkopen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij hebben daarnaast goede contacten met diverse partijen die uw inboedel voor u kunnen veilen. Voor u is het prettig om te weten dat wij hiervoor alleen onze vervoerskosten rekenen. Verder zijn alle opbrengsten van uw inboedel (verminderd met de veilingkosten) helemaal voor u!

Schakel ons in voor een woningontruiming

Ook in onze diensten leveren wij u veel geld op. Wij zijn namelijk zeer betaalbaar. Moet er binnenkort een woningontruiming plaatsvinden? Laat deze dan verzorgen door de specialisten van Totaal Ontruimingen. Vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan. Geef ook direct aan of u uw inboedel wilt laten veilen. Dan brengen wij u alvast in contact met een eerlijke partij voor deze veiling. U bereikt ons door te bellen naar 026 8484 095. Mailen mag naar info@totaalontruimingen.nl. Laat ons uw woning zorgvuldig en snel ontruimen. Via ons kunt u uw inboedel snel en tegen een mooi bedrag laten opkopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling door klanten: 5,0 / 5 | 85 beoordelingen