Background Slider

Wij kunnen uw woning opkopen

Laat ons uw woning opkopen

Staat uw woning al jaren te koop? Begint u steeds minder hoop te krijgen dat u deze ooit nog zult verkopen? Neem dan contact op met TotaalOntruimingen. Wij komen uw woning niet alleen bezemschoon ontruimen, wij kunnen eventueel ook uw woning opkopen. Voor een eerlijke prijs en binnen een korte tijd. Vraag ons vandaag nog naar de mogelijkheden! Wij zijn uw complete partner. Laat ons daarom uw woning niet alleen ontruimen, maar ook meteen opkopen!

Kies voor een verkoop met zo min mogelijk verlies

Had u aanvankelijk het plan uw huis te verkopen via een makelaar? Weet dan dat hier enorm veel extra kosten aan verbonden zijn. Een makelaar zal namelijk altijd de hoofdprijs vragen. Voor uw huis, maar ook voor zijn of haar diensten. Alles wat u extra zult verdienen op de verkoop van uw huis, kunt u vaak linea recta doorsturen naar de makelaar zelf. Daarnaast kan het via deze weg een behoorlijke tijd duren voordat een verkoop rond is. Schakel daarom TotaalOntruimingen in. Wij begrijpen als geen ander dat u snel van uw woning af wilt zijn. Daarnaast wilt u niet te snel instemmen met een verkoop waarmee u grote verliezen lijdt. Kies voor ons als u naar een partner op zoek bent die geen misbruik van uw situatie maakt. Wij bieden een eerlijke prijs voor uw huis en betrekken bij deze verkoop geen dure of onbetrouwbare makelaar. Bent u benieuwd naar onze aanpak? Maak een afspraak met ons.

Laat ons uw woning opkopen

Wilt u uw woning snel en tegen een prettig bedrag laten opkopen? Maak dan een afspraak met TotaalOntruimingen. Wij komen uw woning vakkundig ontruimen. Dan bekijken we meteen of wij deze woning van u willen opkopen. Bel direct naar 0624777748 of stuur een e-mail naar info@totaalontruimingen.nl. Schakel ons in als u tegen een mooie prijs en in no time uw woning wilt laten opkopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *