Canstockphoto10433219

Verhuizen met de hulp van woningontruimers

Omdat een verhuizing al duur genoeg is

Wilt u gaan verhuizen? Wacht dan even voordat u een duur verhuisbedrijf inhuurt. U kunt namelijk ook de diensten van TotaalOntruimingen hiervoor inschakelen! Onze woningontruimers hebben al heel veel mensen mogen helpen verhuizen. Om verschillende redenen is het verstandig uw verhuizing te laten verzorgen door onze ontruimers in plaats van verhuizers van een verhuisbedrijf. Zo zitten onze werknemers al jaren in het vak en zijn zij erin getraind zeer zorgvuldig met meubels en accessoires om te gaan. Lees verder om nog meer voordelen van onze aanpak te ontdekken.

Onze aanpak tijdens een verhuizing

Onze ontruimers begrijpen als geen ander dat verhuizen al duur genoeg is. U heeft een nieuw huis gekocht of gehuurd. U heeft misschien tijdelijk zelfs dubbele woonlasten. En wellicht schaft u nog vele nieuwe dingen aan. Van laminaat tot behang en kleine meubels tot een complete keuken. Wij zorgen ervoor dat u verder niet veel kosten hoeft te maken voor uw verhuizing. Wij maken verhuizen betaalbaar. Zo houdt u meer geld over om in uw nieuwe woning te steken. Ook bespaart u, door ons in te zetten, veel tijd. U hoeft immers zelf niet (meermaals) op en neer te rijden met uw inboedel. Dit betekent extra tijd voor u om uw nieuwe woon- en leefomgeving te ontdekken! Bij ons geniet u verder van een optimale prijs-kwaliteit-verhouding. We hanteren zeer scherpe prijzen voor onze diensten, maar werken ook uiterst kwalitatief, zorgvuldig en netjes. Ook staan onze ontruimers bekend om hun respectvolle aanpak. Dat komt onder andere vanwege hun ervaring met woningontruimingen na bijvoorbeeld een overlijden. Kortom, verhuizen met TotaalOntruimingen is voordelig, vlot en vakkundig!

Schakel ons in als u wilt gaan verhuizen

Wilt u binnenkort gaan verhuizen? Schakel dan de ontruimers van TotaalOntruimingen in. Wij zijn betaalbaar, werken zeer nauwkeurig en hanteren een professionele aanpak. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wij horen graag waar u naartoe wilt verhuizen. Dan zorgen wij dat de verhuizing snel, soepel en tegen een zeer scherp tarief verloopt. Bel naar 026 8484 095 of stuur een mail naar info@totaalontruimingen.nl. Schakel onze ontruimers in als u binnenkort wilt verhuizen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling door klanten: 5,0 / 5 | 85 beoordelingen