Woningontruiming in Zutphen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor woningontruiming in Zutphen of Warnsveld? Totaal Ontruimingen is al jaren een erkend bedrijf voor woning ontruimen in de regio bij Zutphen. Wij staan u graag bij tijdens deze intensieve en tijdrovende klus die zich vaak voordoet in vervelende tijden. Zowel particulieren of bedrijven zijn bij ons welkom, zodat we hun pand of woning kunnen leeghalen. Onze dienstverlening kenmerkt zich door zorgvuldigheid, nauwkeurigheid en kwaliteit.

Wat ons uniek maakt

  • Service gerichte woning ontruiming
  • Bezemschoon opgeleverd
  • Zorgvuldig en snel
  • Gratis en vrijblijvend een offerte
  • Altijd de scherpste prijs
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 1500 tevreden klanten gingen u voor
  • Gemotiveerde en flexibele werknemers
woningontruiming

Huis ontruimen na overlijden

Helaas gaat de klus van woningontruiming in Zutphen vaak gepaard met vervelende situaties. Bijvoorbeeld wanneer we worden ingeschakeld voor het leeghalen van een woning na het overlijden van een dierbare. Wij begrijpen dat u op dat moment wel iets anders aan uw hoofd heeft dan de woning ontruimen en nadenken wat u met de inboedel aan moet. Ons bedrijf biedt u een snelle en efficiënte oplossing. Tevens bieden bij hulp bij het opkopen, opslaan of doneren van de inboedel.

Woningontruiming op maat in Zutphen

Een woning leeghalen in Zutphen of omgeving kan niet zomaar gebeuren. Hiervoor dienen duidelijke afspraken gemaakt te worden, zodat u precies weet wat er met de inboedel wordt gedaan. Als eerste stellen we met u een plan op door samen met u de inboedel te inventariseren. U kunt dan aangeven of u de spullen wilt opslaan, doneren of opkopen. Tijdens het huis leegruimen, zullen wij altijd spullen die mogelijk nog een emotionele waarde hebben voor u bewaren. Hierna maken wij de woning bezemschoon. Dit houdt in dat we ook de vloerbedekking, vloeren en wandbekleding netjes verwijderen. Tevens zullen we het aanwezige afval op een milieuvriendelijk manier verwerken. Onze werkzaamheden worden samen met u vastgelegd en we zullen deze altijd uitvoeren zoals afgesproken.

Zutphen

Snelle en betrouwbare service

Onze klanten hebben altijd baat bij een snelle service zodat het huis binnen een week opgeleverd kan worden. Op die manier heeft u niet veel kosten aan de huur of hypotheek. Bij een huurwoning zijn er diverse eisen die gelden voor de oplevering. Als ervaren en deskundig bedrijf in woningontruiming weten wij precies te werken volgens deze voorwaarden. Wij zullen altijd in overleg met u handelen en u op de hoogte stellen. Meestal kunnen we binnen een paar dagen de woning in Zutphen al kaal opleveren.

Vrijblijvend een offerte aanvragen in Zutphen

Wilt u ook profiteren van onze scherpe prijzen en uitmuntende service? Bel ons voor meer informatie en een vrijblijvende offerte voor de woningontruiming in Zutphen of Warnsveld.

Wij zijn te bereiken op 026 – 848 4095 of via info@totaalontruimingen.nl.