Zorgvuldige woningontruiming in Zevenaar

Wilt u uw woningontruiming in Zevenaar of Angerlo uitbesteden aan een professioneel en betrouwbaar bedrijf? In dat geval bent u bij Totaal Ontruimingen aan het juiste adres. Al geruime tijd stellen wij onze klanten tevreden door efficiënt de inboedel te ontruimen van woningen en bedrijfspanden in Zevenaar en omgeving. Een huis leeghalen is een intensieve en tijdrovende klus. Daarom besluiten veel mensen om dit uit te besteden. Zowel bedrijven als particulieren zijn meer dan welkom. Onze dienstverlening is snel, efficiënt, zorgvuldig en discreet.

Wat ons uniek maakt

  • Service gerichte woning ontruiming
  • Bezemschoon opgeleverd
  • Zorgvuldig en snel
  • Gratis en vrijblijvend een offerte
  • Altijd de scherpste prijs
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 1500 tevreden klanten gingen u voor
  • Gemotiveerde en flexibele werknemers
woning-ontruiming

Leeghalen van een woning in Zevenaar na overlijden

Het komt geregeld voor dat een woningontruiming in Zevenaar gepaard gaat met het overlijden van een dierbare. Met grote zorg staan we u bij tijdens de ontruiming van de woning na overlijden. Om u zoveel mogelijk last en zorg te besparen, gaan wij zorgvuldig te werk. Voordat wij het huis leeghalen, zullen we met u de inboedel inventariseren. Op die manier krijgt u de ruimte om te beslissen wat u met de inboedel wilt gaan doen. Vervolgens bieden wij onze diensten ook aan na het huis leegruimen. Zo kunnen we u helpen en adviseren omtrent opslaan, opkopen, doneren of afvoeren van de spullen.

Woning op maat leegruimen in Zevenaar

Een woning leeghalen is een klus waarbij goede afspraken van belang zijn. Het gaat immers om waardevolle spullen. Om die reden maken we met u duidelijke afspraken en nog belangrijker: wij komen onze afspraken altijd na. Tijdens de inventarisatie kunt u de spullen uitzoeken die u wilt houden. Vervolgens kunt u aangeven welke spullen verkocht, opgeslagen of gedoneerd moeten worden. Wanneer wij tijdens het huis leegruimen nog spullen tegenkomen die mogelijk nog van waarde zijn, houden we die altijd apart. Na de woningontruiming maken we het huis meteen bezemschoon. Alle vloerbedekking, wandbekleding en afval zullen we verwijderen, zodat het huis meteen opgeleverd kan worden.

Zevenaar

Snelle en efficiënte service in Zevenaar

Bij een woningontruiming is het vaak het beste dat dit zo snel mogelijk achter de rug is. Op die manier kan het huis eerder opgeleverd worden en zit u niet met dubbele kosten. Als het om een huurwoning gaat, is het al helemaal van belang dat het huis naar behoren wordt ontruimd. Ons bedrijf bezit de juiste kennis en ervaring om dit volgens de eisen uit te voeren. In de meeste gevallen kunnen we binnen enkele dagen het bedrijfspand of woning leegruimen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen in Zevenaar

Bij Totaal Ontruimingen profiteert u niet alleen van een excellente service, maar ook van een scherp tarief. Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan voor de woningontruiming in Zevenaar of Angerlo.

Wij zijn te bereiken op 026 – 848 4095 of via info@totaalontruimingen.nl.