Woningontruiming in Winterswijk

Woningontruiming Winterswijk of Meddo? Zoek niet langer en laat Totaal Ontruimingen deze tijdrovende en vervelende klus voor u opknappen. Met grote zorg zullen wij uw woning leegruimen en tevens bezemschoon opleveren. Dit houdt in dat onze medewerkers de woning volgens de eisen van de verhuurder ontruimen en tevens de vloerbedekking, wandbekleding en het afval verwijderen. Na ongeveer 1 dag werk is de woning direct gereed voor verhuur of verkoop, zonder dat u hier enige stress van heeft ervaren.

Wat ons uniek maakt

  • Service gerichte woning ontruiming
  • Bezemschoon opgeleverd
  • Zorgvuldig en snel
  • Gratis en vrijblijvend een offerte
  • Altijd de scherpste prijs
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 1500 tevreden klanten gingen u voor
  • Gemotiveerde en flexibele werknemers
woning-ontruiming

Inboedel ontruimen op afspraak in Winterswijk

Een huis leegruimen is niet een klus die zomaar uitgevoerd kan worden. Duidelijke communicatie en goede afspraken zijn essentieel. Het gaat immers om waardevolle spullen. Voordat we voor u het huis leeghalen, maken we duidelijk afspraken. U geeft aan wat er met de inboedel moet gebeuren. Tijdens de bezichtiging wordt de inboedel die u wilt houden apart gehouden. Mochten we tijdens de woningontruiming in Winterswijk spullen tegenkomen die mogelijk nog van emotionele waarde zijn, dan zullen we deze altijd voor u achterhouden.

Snel, nauwkeurig en met nazorg

In de meeste gevallen is een woningontruiming onvermijdelijk. Het is dus altijd een klus die nooit gelegen komt of juist op een moment waarop u iets anders aan uw hoofd heeft. Bijvoorbeeld een huis ontruimen na overlijden, echtscheiding of faillissement. In deze moeilijke periode is het fijn als u een bedrijf kunt inschakelen in Winterswijk waarop u kunt vertrouwen. Totaal Ontruimingen is zo’n bedrijf. Wij werken vanuit het belang van onze klanten. Zo kunnen wij u snel van dienst zijn om dubbele kosten te besparen, werken we netjes zodat de woning direct kan worden opgeleverd en helpen we u met de afhandeling van de inboedel.

Winterswijk

Hulp en advies over inboedel opslag, verkoop of schenking in Winterswijk

Heeft u geen idee wat u met alle inboedel moet doen? Maakt u zich geen zorgen. Wij kunnen u bijstaan met professioneel advies. Door onze ervaring en deskundigheid weten we precies waar en bij wie u moet zijn om de inboedel op te slaan, te doneren of te verkopen in Winterswijk. Wij kunnen ook fungeren als opkoper van meubels. In dat geval kopen wij de meubels op (of laten dat doen) en zorgen er vervolgens voor dat u een eerlijke vergoeding ontvangt.

Kosten voor een ontruiming van een woning in Winterswijk

De kosten voor de woningontruiming zijn afhankelijk van het formaat woning of bedrijfspand. Als u een overzichtelijk en specifiek kostenplaatje wilt, kunt u ons bellen voor een offerte. Deze offerte stellen wij vrijblijvend voor u op. U zult al snel merken dat wij één van de goedkoopste zijn in woningontruiming in Winterswijk en Meddo.

Wij zijn te bereiken op 026 – 848 4095 of via info@totaalontruimingen.nl.