Woningontruiming in Wijchen en omgeving

Woningontruiming in Wijchen, Alverna of Woezik? Totaal Ontruimingen staat u graag bij tijdens deze lastige en tijdrovende taak. Wij kunnen snel en zonder zorgen uw inboedel ontruimen. Een huis ontruimen doen wij altijd op maat en volgens afspraak. Deze afspraken komen wij altijd na aangezien we weten dat er vaak veel emoties en herinneringen gemoeid zijn bij een woningontruiming. Onze medewerkers zijn ware professionals die altijd discreet en zorgvuldig te werk gaan.

Ontruiming van een woning in Wijchen na overlijden

In het overgrote gedeelte van de gevallen worden wij ingeschakeld voor het leeghalen van een woning na overlijden. Voor de naasten is dit een erg emotionele gebeurtenis, waardoor ze vaak even niet weten waar ze moeten beginnen. Een huis ontruimen is dan voornamelijk een vervelende en tijdrovende klus waar niemand op zit te wachten. Op een professionele en discrete wijze nemen wij graag deze klus uit handen. Niet alleen zullen wij het gehele huis leegruimen, we zullen ook de vloerbedekking, wandbekleding en het afval verwijderen.

Woning in Wijchen bezemschoon opleveren

Onze dienst bestaat uit het bezemschoon opleveren van de woning of het bedrijfspand. De woningontruiming in Wijchen kunnen we binnen een zeer korte tijd voor uw uitvoeren. Op die manier bent u snel van deze last verlost en komt u niet lang met dubbele kosten te zitten. Aangezien we veel ervaring hebben, weten we precies hoe we de woning kunnen opleveren volgens de eisen van de eigenaar of woningbouwvereniging in Wijchen.

Wijchen

Inboedel opkopen, opslaan of doneren

Heeft de inboedel nog waarde? In dat geval kunt u ons inschakelen om de inboedel op te kopen. Vervolgens zullen wij deze weer verkopen of veilen aan een koper die een eerlijke prijs biedt. Zo houdt u nog een mooi bedrag over. De inboedel die geen waarde heeft, kunnen wij voor u afvoeren. Wilt u liever de spullen opslaan, zodat u later kunt beslissen wat u ermee gaat doen? Overal in Nederland, dus ook in Wijchen, kennen we goede adressen die voor een schappelijke prijs beveiligde opslagruimtes aanbieden. Als laatste is het ook mogelijk om de spullen te doneren aan het goede doel. Ook hiervoor kunt u van onze diensten gebruik maken. Bij Totaal Ontruimingen ontvangt u dus altijd een totaalpakket zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Woningontruiming in Wijchen, vraag een offerte aan

U kunt ons telefonisch of middels e-mail benaderen voor een vrijblijvende offerte. Totaal Ontruimingen is één van de goedkoopste als het gaat om professionele woningontruimingen in Wijchen, Alverna en Woezik.

Ons telefoonnummer 026 – 848 4095 en ons e-mail adres is info@totaalontruimingen.nl.