Complete woningontruiming in Wageningen

Laat u de woningontruiming in Wageningen liever over aan een professioneel bedrijf? Totaal Ontruimingen helpt u graag bij deze klus. Een huisontruiming na overlijden van een dierbare, faillissement of scheiding is soms onvermijdelijk. Doordat het een zware klus is en er geregeld veel emoties en herinneringen bij gemoeid zijn, zitten veel mensen niet te wachten op het regelen van de woningontruiming. Ons bedrijf heeft al een geruime tijd ervaring in woningen vakkundig leegruimen. Als u ons inschakelt, weet u zeker dat het naar behoren en netjes gebeurt.

Wat ons uniek maakt

  • Service gerichte woning ontruiming
  • Bezemschoon opgeleverd
  • Zorgvuldig en snel
  • Gratis en vrijblijvend een offerte
  • Altijd de scherpste prijs
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 1500 tevreden klanten gingen u voor
  • Gemotiveerde en flexibele werknemers
woning-ontruiming

Woningontruiming in Wageningen zonder zorgen

Een woning leeghalen is een tijdrovende en zware klus die vaak alleen maar tegenvalt. Het is daarom niet vreemd dat steeds meer mensen ervoor kiezen om dit uit te besteden aan experts. Omdat een woningontruiming netjes en zorgvuldig moet gebeuren, wilt u natuurlijk een betrouwbaar en discreet bedrijf inschakelen. Het gaat immers om uw inboedel of die van een naaste. Totaal Ontruimingen is een bedrijf waaraan u de ontruiming van de woning met een gerust hart kunt overlaten. Dankzij onze duidelijke communicatie en afspraken zullen wij de werkzaamheden precies uitvoeren zoals we dat met u zijn overeengekomen.

Discrete huisontruiming na overlijden

Een woningontruiming in Wageningen houdt niet alleen het ontruimen van de inboedel in. Bij huurwoningen zijn er diverse eisen waaraan een leeggehaalde woning moet voldoen om deze op te leveren. Ons bedrijf voorziet u van een totaalpakket. Wij zullen dus niet alleen het huis leeghalen, maar we verwijderen ook de vloerbedekking, wandbekleding en het afval. Daarnaast zorgen we ervoor dat de woning netjes wordt achtergelaten zodat u geen problemen krijg met de huurbaas. Gaat het om een koopwoning? Ook dan verzorgen wij de woningontruiming in Wageningen tot in de puntjes.

Wageningen

Opkoper van meubels in Wageningen

Een huis leeghalen is slechts één onderdeel van het gehele proces. Een ander belangrijk onderdeel is de inboedel. Weet u al wat u met de inboedel wilt doen en belangrijker: hoe u dat gaat doen? Wilt u de spullen opslaan, verkopen of doneren? Wat uw keuze ook is, Totaal Ontruimingen kan u van dienst zijn. Zo kunnen wij de meubels opkopen en voor een goede prijs verkopen. Daarnaast helpen we u graag aan een beveiligde opslagruimte of verzorgen we voor u de donatie van de inboedel aan het goede doel in Wageningen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen in Wageningen

Wilt u ons bedrijf inschakelen voor de woningontruiming in Wageningen? Bel ons voor een vrijblijvende offerte.

Ons telefoonnummer 026 – 848 4095 en ons e-mail adres is info@totaalontruimingen.nl.