Woningontruiming in Tiel: zorgeloos en effectief

Op zoek naar een professioneel bedrijf voor woningontruiming in Tiel? Totaal Ontruimingen is een ervaren bedrijf dat gaat voor een persoonlijke en vakkundige aanpak. Om dit te verwezenlijken bespreken we van tevoren uw wensen tot in detail. Vervolgens kunt u met gerust hart door ons het huis laten leeghalen. Tevens zullen we ook het afval verwijderen en waardevolle spullen voor u apart houden. Het komt geregeld voor dat we tijdens het opruimen spullen van emotionele waarde tegenkomen waarvan het bestaan niet bekend was. Aangezien we een betrouwbaar bedrijf zijn, bent u verzekerd van een discrete afhandeling. Wij gooien dus nooit zomaar iets weg.

Wat ons uniek maakt

  • Service gerichte woning ontruiming
  • Bezemschoon opgeleverd
  • Zorgvuldig en snel
  • Gratis en vrijblijvend een offerte
  • Altijd de scherpste prijs
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 1500 tevreden klanten gingen u voor
  • Gemotiveerde en flexibele werknemers
woning-ontruiming

Woning ontruimen en bezemschoon opleveren in Tiel

Bij Totaal Ontruimingen krijgt u altijd een snelle inboedel ontruiming in Tiel. Als u ons telefonisch benadert, bespreken we meteen de mogelijkheden en uw wensen. Tevens plannen we een datum in waarop we kunnen inventariseren. Na enkele dagen gaan onze experts voor u het huis leegruimen. Mocht de woning verhuurd moeten worden, dan zorgen wij ervoor dat deze bezemschoon wordt opgeleverd. Dit houdt in dat we de vloerbedekking en alle wandbekleding zullen verwijderen. Hetzelfde geldt voor de verlichting en gordijnrails. Gaatjes in de muur zullen gedicht worden en elektrapunten zullen voorzien worden van kroonsteentjes. Kortom: we voeren alles uit volgens de eisen van de verhuurder, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Tiel

Efficiënte dienstverlening in Tiel

Ons bedrijf gaat altijd efficiënt en zorgvuldig te werk. Als eerste laten we u en de andere familieleden waardevolle spullen verzamelen, bijvoorbeeld wanneer we de inboedel moeten opruimen na het overlijden van een naaste. Hierna starten wij met de woningontruiming. Aan de hand van uw wensen zullen wij de spullen opkopen, vervoeren naar een opslagruimte of doneren aan het goede doel. Bij al deze mogelijkheden kunt u rekenen op onze hulp. Wij beschikken over vele contactgegevens van inkopers en eigenaren van opslagruimtes. Tevens hebben wij korte lijntjes met goede doelen en kringloopwinkels in Tiel en omgeving zodat alles meteen afgehandeld kan worden.

Kosten voor een ontruiming van een woning in Tiel

Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt kunnen we voor u een vrijblijvende offerte opstellen. U staat geheel vrij in uw keuze om wel of niet met ons in zee te gaan. Eén ding is zeker: in de markt zijn wij één van de goedkoopste bedrijven voor een woningontruiming in Tiel. Bij Totaal Ontruimingen profiteert u dus van lage tarieven, terwijl u wel een excellente service krijgt.

Ons telefoonnummer 026 – 848 4095 en ons e-mail adres is info@totaalontruimingen.nl.