Woningontruiming in Rheden

Woningontruiming nodig in Rheden, Dieren of Velp? Totaal Ontruimingen staat bekend om zorgvuldige en professionele woningontruiming met daarbij een uitstekende service. Wij zijn niet zomaar een bedrijf dat woningen ontruimt, wij besteden ook veel aandacht aan onze klanten. Dit doen wij door duidelijke communicatie, nakomen van afspraken en u helpen met de inboedel opslaan, opkopen of doneren.

Huis ontruimen na overlijden in Rheden

Helaas gaat woningontruiming vaak gepaard met nare gebeurtenissen. Bijvoorbeeld als mensen komen te overlijden, een echtscheiding, faillissement of wanneer ouderen naar het verzorgingstehuis gaan. Bij de familie en vrienden brengt dit heftige emoties en onrust met zich mee. Tevens krijgen veel mensen last van stress en tijdsdruk. De huur en hypotheek loopt immers vaak nog door. Het is daarom erg prettig als u het ontruimen van de woning na overlijden, echtscheiding et cetera kunt overlaten aan een deskundig, ervaren en betrouwbaar bedrijf. Op die manier hoeft u er zelf niet meer naar om te kijken en kunt u erop vertrouwen dat alles naar behoren gebeurt. Samen met u spreken we af wat er met de inboedel gedaan wordt en welke spullen u wilt houden. Daarnaast dragen wij veel zorg voor een bezemschone oplevering.

Waarom kiezen voor Totaal Ontruimingen in Rheden?

Als het gaat om een woning leeghalen en inboedel ontruimen zijn er veel bedrijven in Rheden die dit voor u kunnen regelen. Maar dat wil niet zeggen dat elk bedrijf even goed werk aflevert. Totaal Ontruimingen biedt u een totaalpakket aan waaronder:

  • Woning of bedrijfspand compleet ontruimd
  • Verhuizen van de inboedel naar een door u verkozen locatie
  • Dienst als opkoper van meubels
  • Mogelijkheid om opslagruimte te regelen
  • Hulp bij donatie inboedel aan goede doel
  • Verwijderen vloerbedekking en wandbekleding
  • Zeer voordelige tarieven (één van de goedkoopste in de markt)
  • Altijd nakomen wat met u is afgesproken

Rheden

Kosten voor het ontruimen van een woning in Rheden

De kosten voor het ontruimen van de woning is afhankelijk van uw wensen, de omvang van de inboedel en het werk dat verricht moet worden om de woning bezemschoon op te leveren. U kunt ons benaderen voor een vrijblijvende offerte op maat zodat u exact weet wat u kwijt bent. Eén ding kunnen we u alvast vermelden: Totaal Ontruimingen is één van de goedkoopste in de markt in Rheden!

Woningontruiming in Rheden, bel voor een afspraak

Een woning leegruimen moet altijd snel gebeuren. Wanneer u contact met ons opneemt, plannen we op zeer korte termijn een afspraak en een aantal dagen later kunnen we het huis al leeghalen in Rheden, Dieren of Velp.

Wij zijn te bereiken op 026 – 848 4095 of via info@totaalontruimingen.nl.

Beoordeling door klanten: 5,0 / 5 | 85 beoordelingen