Woningontruiming in Oude IJsselstreek

Totaal Ontruimingen verzorgt professioneel uw woningontruiming in Oude IJsselstreek, Gendringen, Silvolde, Terborg, Ulft en Varsseveld. Als u ons bedrijf inschakelt, zullen we niet alleen de woning compleet leegruimen, maar verwijderen we ook de vloerbedekking en wandbekleding. Door onze zorgvuldige manier van werken is de woning direct bezemschoon en kan deze meteen opgeleverd worden. De inboedel die nog waarde heeft, kan in samenspraak met u worden verkocht, opgeslagen of gedoneerd.

Leeghalen woning na overlijden

Er zijn meerdere redenen voor een woningontruiming in Oude IJsselstreek. Zoals de inboedel opruimen na overlijden. Maar het kan ook zijn dat een woning ontruimd moet worden door een echtscheiding of faillissement. U kunt er natuurlijk voor kiezen om dit zelf op te pakken, maar door emoties en herinneringen is dit vaak lastiger dan het lijkt. Tevens is de klus zelf behoorlijk tijdrovend, stressvol en zwaar. Om die reden kiezen steeds meer mensen ervoor om dit uit te besteden aan professionals. Totaal Ontruimingen neemt u graag deze zorg uit handen. Met ons deskundige team zullen we de woning in Oude IJsselstreek met zorg ontruimen zodat u zich op andere zaken kan richten.

Totale woningontruiming in Oude IJsselstreek

Bij Totaal Ontruimingen bieden we u altijd een totaalpakket. Hierbij is ons doel om u zo volledig mogelijk van dienst te zijn. Dit ziet u terug in onze werkwijze die zorgvuldig, discreet en vakkundig is. U hoeft zich werkelijk geen zorgen meer te maken over de woning leeghalen. Naast dat wij de inboedel ontruimen, verwerken wij ook het aanwezige afval op een milieuvriendelijke wijze. Tevens kunnen wij, wanneer noodzakelijk, de woning desinfecteren en kleine reparaties uitvoeren. Op die manier wordt de woning in Oude IJsselstreek bezemschoon opgeleverd, strikt volgens de eisen van de verhuurder.

Oude-ijsselstreek

Inboedel opkopen in Oude IJsselstreek

Is de inboedel nog van dusdanige waarde dat u deze graag wilt verkopen? Wij kunnen voor u fungeren als opkoper van de meubels. Na de ontruiming van de woning na overlijden, echtscheiding of faillissement zullen wij de inboedel van u overkopen. Hierna worden deze geveild of verkocht. Binnen ons bedrijf werken experts die gespecialiseerd zijn in de verkoop van meubels, apparaten en andere materialen. Aangezien wij uw belangen voorop stellen, zullen wij de spullen alleen verkopen aan een eerlijke bieder zodat u krijgt waar u recht op heeft. Wilt u liever de inboedel opslaan of doneren aan het goede doel? Ook hierbij kunnen we u van dienst zijn.

Bel voor een vrijblijvende offerte

Benieuwd naar onze tarieven voor woningontruiming in Oude IJsselstreek, Gendringen, Silvolde, Terborg, Ulft of Varsseveld? Bel ons voor een vrijblijvende offerte.
Ons telefoonnummer 026 – 848 4095 en ons e-mail adres is info@totaalontruimingen.nl.