Betrouwbaar bedrijf nodig voor een woningontruiming in Oost Gelre?

Bent u op zoek naar een bedrijf waaraan u met een gerust hart de woningontruiming in Oost Gelre, Lichtenvoorde of Groenlo kunt uitbesteden? Totaal Ontruimingen heeft al geruime tijd ervaring in het deskundig en zorgvuldig ontruimen van woningen in Oost Gelre. In de meeste gevallen komt een woning ontruimen vrij ongelegen. Bijvoorbeeld wanneer u net een echtscheiding of faillissement achter de rug heeft. Of misschien moet u de inboedel opruimen na het overlijden van een dierbare. In alle gevallen heeft u wel wat anders aan uw hoofd. Tevens kan het proces van de woning leeghalen veel herinneringen en emoties bij u oproepen. Heeft u hier geen behoefte aan? Schakel dan ons bedrijf in en wij zorgen ervoor dat u zich kunt richten op andere zaken.

Woningontruimingen voor particulieren en bedrijven in Oost Gelre

Totaal Ontruimingen is in te zetten om uw woning leeg te halen, maar ook uw bedrijfspand in Oost Gelre. Bent u onlangs onverhoopt failliet gegaan en dient uw bedrijfspand ontruimd te worden? Twijfel niet en neem contact met ons op. Of het nu om een woning, appartement of bedrijfspand gaat: wij zullen de inboedel zorgvuldig ontruimen en tevens het pand of de woning bezemschoon opleveren. Dus ook de vloerbedekking, wandbekleding en tegels zullen door onze medewerkers vakkundig verwijderd worden. Zij voeren ook kleine reparaties uit en zullen de gaten in de muur dichten. Op die manier kan de woning direct opgeleverd worden zonder dat u met extra kosten komt te zitten.

Opkoper van meubels in Oost Gelre

Is de inboedel nog van dusdanige waarde dat u deze wilt verkopen? Totaal Ontruimingen helpt u hier graag bij. Na het huis leegruimen zullen we de inboedel voor u apart houden. Als u wilt, kunnen we de verkoop voor u regelen. Onze experts beschikken over contactgegevens van betrouwbare kopers, zodat u een eerlijke vergoeding kunt verwachten.

Oost-Gelre

Doneren aan het goede doel of opslaan van de inboedel?

Wilt u de inboedel schenken aan het goede doel? Ons bedrijf is gespecialiseerd in woningontruiming en nazorg. Deze nazorg houdt onder andere in dat we de donatie van de inboedel aan het goede doel binnen een korte tijd kunnen regelen. Zo ondervindt u hier geen last van. Kiest u liever voor opslag? Ook hiervoor beschikken we over de contactgegevens en adressen van betrouwbare en beveiligde opslagruimtes in Oost Gelre en omgeving.

Vrijblijvende een offerte aanvragen voor een woningontruiming in Oost Gelre

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw woningontruiming in Oost Gelre, Lichtenvoorde of Groenlo? U kunt ons telefonisch en via de e-mail bereiken.

Wij zijn te bereiken op 026 – 848 4095 of via info@totaalontruimingen.nl.