Woningontruiming in Nijmegen en omgeving

Woningontruiming Totaal Ontruimingen is uw totaal oplossing in Nijmegen, Oosterhout, Lent, Nijmegen Dukenburg en Lindenholt. Wij zullen de woning compleet leeghalen, dus niet alleen de meubels, maar ook de rest van de inboedel, vloerbedekking en wandbekleding. Nadat wij langs zijn geweest voor de woningontruiming is de woning direct gereed voor eventuele nieuwe bewoners. Alle inboedel die nog bruikbaar is wordt in overleg met u opgeslagen, geveild of verkocht.

Wat ons uniek maakt

  • Service gerichte woning ontruiming
  • Bezemschoon opgeleverd
  • Zorgvuldig en snel
  • Gratis en vrijblijvend een offerte
  • Altijd de scherpste prijs
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 1500 tevreden klanten gingen u voor
  • Gemotiveerde en flexibele werknemers
woningontruiming

Woning ontruimen na overlijden

Er zijn diverse redenen om de woningontruiming in Nijmegen of omgeving uit te besteden. Vaak wordt ons bedrijf ingeschakeld om een huis leeg te halen na overlijden van een geliefde. Andere redenen zijn vaak een scheiding of faillissement. Aangezien u wel andere dingen aan uw hoofd heeft dan de zorgen over de woningontruiming in Nijmegen, nemen wij u graag deze zorgen uit handen. Totaal Ontruimingen zal voor u de woning leeghalen, zodat u met andere dingen bezig kunt zijn.

Volledige inboedel ontruimen in Nijmegen

Onze dienstverlening is een totaaloplossing. Naast dat wij netjes te werk gaan, is het ons doel om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit kunnen wij bewerkstelligen door diverse diensten aan te bieden. Als eerste zullen wij de woning voor u leeghalen, zonder dat u hiernaar hoeft om te kijken. Ook het afval zullen wij op een milieuvriendelijke manier verwerken zodat de woning compleet bezemschoon is. Op die manier kan de woning in Nijmegen of omstreken direct worden opgeleverd.

Woningontruiming Nijmegen

Opkoper meubels in Nijmegen

Bent u op zoek naar een opkoper van meubels in Nijmegen die na de woningontruiming de spullen kan op kopen? Wij van Totaal Ontruimingen kunnen u hierbij helpen. Naast woningontruiming zijn wij ook de professionele opkoper met flink veel ervaring om uw spullen te laten veilen. Hierbij dragen wij er zorg voor dat u een eerlijke prijs ontvangt voor de meubels, apparaten of andere materialen in Nijmegen. Deze eerlijke prijs kunnen wij waarborgen doordat we de juiste contacten hebben en daarnaast flink veel kennis van zaken. Naast opkoper van meubels en apparaten kunnen we u ook helpen bij de opslag van spullen in Nijmegen of we helpen u bij de donatie aan goede doelen.

Woningontruiming in Nijmegen? Bel voor een offerte

Wilt u ons inschakelen voor de woningontruiming in Nijmegen? Bel ons dan voor een vrijblijvende offerte. U zult al snel merken dat onze diensten goedkoper zullen zijn dan andere woningontruimers uit Nijmegen of omgeving zoals Oosterhout, Lent, Nijmegen Dukenburg of Lindenholt.