Woningontruiming in Nijkerk en omgeving

Op zoek naar een ervaren bedrijf voor uw woningontruiming in Nijkerk, Hoevelaken of Nijkerkerveen? Totaal Ontruimingen staat geheel tot uw beschikking. Of het nu om een koophuis of huurhuis gaat: er kan altijd een moment komen dat het nodig is om de woning te ontruimen. Bijvoorbeeld huisontruiming na het overlijden van een geliefde of een woning leeghalen na scheiding of verhuizen. Maar ook voor bedrijven staan we klaar. Binnen een mum van tijd kunnen we uw bedrijfspand ontruimen zodat u weer een last minder heeft.

Zorgeloos ontruimen van een woning in Nijkerk

Een woning ontruimen is een fysieke zware taak en een emotionele gebeurtenis. Het is daarom niet vreemd dat u hier heel erg tegenop ziet. Gelukkig hoeft u hier zelf maar weinig moeite en tijd in te steken als u ons hiervoor inschakelt. Aangezien wij als geen ander weten dat het heel zwaar kan zijn voor onze klanten, gaan wij discreet, vakkundig en professioneel te werk. Onze experts in woningontruiming in Nijkerk hebben oog voor waarde, zowel emotioneel als materieel. Om die reden hebben we vaak klanten blij kunnen maken door spullen van waarde te bewaren waarvan ze het bestaan niet afwisten. U kunt dus met een gerust hart ons de woning laten leeghalen.

Woningontruiming in Nijkerk op maat

Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt zullen we meteen de mogelijkheden en uw wensen bespreken. Hierna plannen we een afspraak in om de inboedel te inventariseren. Hierbij kunt u en uw familieleden aangeven welke spullen bewaard moeten worden. Bent u niet in staat om hierbij aanwezig te zijn? Dat is geen probleem, in dat geval handelen we alles telefonisch af. Tijdens de bezichtiging of telefonische inventarisatie wordt de waarde van de inboedel in kaart gebracht. Als u wilt kunnen we een prijs bieden en de inboedel later veilen. Maakt u zich geen zorgen: wij stellen uw belang altijd op de eerste plaats. Om die reden hebben wij alleen contact met kopers die een eerlijke prijs bieden. Wilt u liever de spullen laten opslaan of doneren aan het goede doel? Ook hierbij kunnen we u uitstekend van dienst zijn.

Nijkerk

Uw woning bezemschoon in Nijkerk

Bij huurwoningen en sommige koopwoningen in Nijkerk is het nodig om de woning bezemschoon op te leveren. Dit houdt in dat we niet alleen de inboedel ontruimen, maar ook vloerbedekking, wandbekleding, pakket en afval verwijderen. Alles wordt op een milieuvriendelijke wijze uitgevoerd.

Vrijblijvende offerte voor een woningontruiming in Nijkerk

Neem telefonisch contact op en we stellen geheel vrijblijvend een offerte op voor de woningontruiming in Nijkerk, Hoevelaken of Nijkerkerveen.

Ons telefoonnummer 026 – 848 4095 en ons e-mail adres is info@totaalontruimingen.nl.