Professionele woningontruiming in Montferland

Wilt u de woningontruiming in Montferland, Didam, ’s-Heerenberg, Beek of Zeddam overlaten aan een deskundig bedrijf? Neem dan contact op met Totaal Ontruimingen. Door onze ruime ervaring kunnen wij elke woningontruiming efficiënt, snel en zorgvuldig laten verlopen. Ons doel is de woning bezemschoon op te leveren, zodat deze klaar is voor verhuur of verkoop. Door deze klus uit handen te geven, bespaart u uzelf een hoop stress, organisatie en inspanning. Zo houdt u tijd en energie over om u op andere (belangrijkere) zaken te richten.

Ontruiming woning in Montferland na overlijden

Een woningontruiming is vaak onvermijdelijk en dient meestal te gebeuren wanneer het u totaal niet schikt. Bijvoorbeeld wanneer geacht wordt de inboedel op te ruimen na het overlijden van een dierbare. Op dat moment heeft u wel wat anders aan uw hoofd. Tevens brengt het huis leegruimen veel herinneren en emoties naar boven waar u misschien nog niet aan toe bent. Een woning ontruimen is ook geen klus die zomaar even kan worden gedaan. Bij Totaal Ontruimingen bieden we u een totaalpakket. Dit betekent dat we alles wat bij het huis ontruimen komt kijken voor u regelen en we u tevens helpen met de afhandeling van de inboedel.

Bezemschoon huis opleveren in Montferland

Bij een huurwoning zijn er diverse eisen vanuit de eigenaar of woningbouw opgesteld waaraan de woningontruiming moet voldoen. Deze eisen houden in dat de woning bezemschoon moet worden opgeleverd. Dit betekent: woning leegruimen, verwijderen ingelegde vloeren en wandbekleding, maar ook spijkers, schroeven en verlichting. Door onze ervaring in woningen leegruimen, weten wij precies hoe we een woning in een snel tempo bezemschoon kunnen opleveren.

Montferland

Inboedel doneren, opslaan of opkopen in Montferland

Wanneer we een huis in Montferland leeghalen, komen er een hoop spullen vrij zoals meubels, servies, pannen, elektrische apparaten en andere materialen. U weet misschien zelf wel hoeveel spullen een mens kan bezitten. Na een woningontruiming is daarom ook de grote vraag wat er met de gehele inboedel moet gebeuren. Ook hierover hoeft u geen stress te ervaren, onze dienstverlening bestaat ook uit nazorg. Dat houdt in dat we samen met u een plan opstellen voor de gehele inboedel. Wij kunnen spullen afvoeren, een opslagruimte in Montferland voor u regelen, de inboedel opkopen of voor u doneren aan het goede doel.

Vrijblijvend offerte aanvragen in Montferland

Wilt u weten wat de kosten zijn voor onze woningontruiming in Montferland, Didam, ’s-Heerenberg, Beek of Zeddam? Bel ons voor een vrijblijvende offerte.

Ons telefoonnummer 026 – 848 4095 en ons e-mail adres is info@totaalontruimingen.nl.