Professionele woningontruiming in Lochem

Moet u binnenkort een woning of pand ontruimen in Lochem, Eefde of Laren? Heeft u hier geen tijd voor of staat uw hoofd er niet naar? Totaal Ontruimingen neemt graag deze taak van u over. Door onze ruime ervaring in woningen leeghalen, weten we precies hoe we dit efficiënt en zorgvuldig kunnen uitvoeren.

Het leeghalen van een woning in Lochem na overlijden, echtscheiding, verhuizing

Meestal moet de ontruiming van een woning gebeuren na het overlijden van een dierbare, een echtscheiding of verhuizing. Het is dus altijd een gevoelige kwestie waarbij wij naar behoren handelen. Voordat we overgaan tot het huis leeghalen, stellen we met u een plan op. Hierbij kunt u aangeven welke spullen u wilt bewaren, afvoeren of verkopen.

Opkoper van meubels in Lochem

Inboedel die nog van waarde is, hoeft u natuurlijk niet weg te gooien. Waarschijnlijk kunt u hier nog een mooi bedrag voor krijgen, als u de spullen aan de juiste partij verkoopt. Ons bedrijf kan u hierbij helpen. Wij kunnen de inboedel opkopen en veilen. Hierbij vinden wij het van essentieel belang dat u een eerlijke vergoeding ontvangt. Om die reden hebben wij contacten gelegd met eerlijke partijen. Liever de inboedel schenken aan het goede doel? Ook dit hebben we zo voor u geregeld.

Lochem

Opslagruimtes in Lochem

Een andere mogelijkheid is om na het huis leegruimen de spullen (tijdelijk) op te slaan in een beveiligde opslagruimte. Als u dit via onze regelt, bent u verzekerd van een goede opslagplaats nabij Lochem. Het voordeel van deze optie is dat u niet direct een beslissing hoeft te maken, maar de gehele situatie kunt laten bezinken voordat u een eindbestemming voor de inboedel bedenkt.

Efficiënte en snelle woningontruiming

Wanneer we een huis leegruimen, zit hier dikwijls spoed achter. Dat komt omdat onze klanten niet met dubbele kosten willen zitten (de huur of hypotheek loopt immers gewoon door) en/of de huurbaas de woning snel wil opleveren. Om die reden hebben we onze service op zo’n manier ingericht, dat we altijd uw vraag snel kunnen afhandelen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar. Op zeer korte termijn plannen we met u een afspraak in om te inventariseren. Enkele dagen erna kunnen we de woning in Lochem al ontruimen.

Kosten van een woningontruiming in Lochem

Totaal Ontruimingen is één van de goedkoopste bedrijven in woningontruiming op de huidige markt. Wij hanteren niet alleen voordelige tarieven, maar bieden u ook een uitstekende service. Bij ons betaalt u dus weinig, voor veel kwaliteit. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw woningontruiming in Lochem, Eefde of Laren.

Wij zijn te bereiken op 026 – 848 4095 of via info@totaalontruimingen.nl.

Beoordeling door klanten: 5,0 / 5 | 85 beoordelingen