Op zoek naar woningontruiming Harderwijk?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor uw woningontruiming in Harderwijk of Hierden? Dan bent u bij Totaal Ontruimingen aan het juiste adres. Wanneer u een faillissement heeft, een verhuizing of echtscheiding is het noodzakelijk dat de woning ontruimd wordt, zodat deze opgeleverd kan worden. Of moet u de inboedel opruimen na het overlijden van een naaste? Ook hierbij is het essentieel dat de woningontruiming in Harderwijk zorgvuldig verloopt. U kunt er natuurlijk voor kiezen om deze klus zelf uit te voeren. Op die manier kunt u kosten besparen. Toch besteden veel mensen dit liever uit omdat het een tijdrovende, intensieve en vervelende klus is. Ook kunnen emoties en herinneringen ervoor zorgen dat het voor u te moeilijk is. Totaal Ontruimingen staat in dat geval graag voor u klaar om u het werk uit handen te nemen.

Wat ons uniek maakt

  • Service gerichte woning ontruiming
  • Bezemschoon opgeleverd
  • Zorgvuldig en snel
  • Gratis en vrijblijvend een offerte
  • Altijd de scherpste prijs
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 1500 tevreden klanten gingen u voor
  • Gemotiveerde en flexibele werknemers
woning-ontruiming

Woningontruiming en bedrijfsontruiming in Harderwijk

Ons bedrijf is in te schakelen om een woning te ontruimen, maar wij staan ook klaar voor uw bedrijf in Harderwijk. Wanneer u bijvoorbeeld te maken heeft met een faillissement, is het noodzakelijk dat het bedrijfspand binnen enkele dagen volledig ontruimd is. In beide gevallen is zorgvuldig handelen erg belangrijk. Wij kunnen niet alleen de gehele inboedel ontruimen, maar verwijderen ook de wandbekleding, vloerbedekking en verwerken het afval op milieuvriendelijke wijze.

Opkoper van meubels in Harderwijk

Wanneer een woning of bedrijfspand ontruimd moet worden, moet er een plek gevonden worden voor de inboedel. In de meeste gevallen hebben onze klanten zelf geen ruimte om deze inboedel op te slaan. Om die reden bieden wij een extra service aan. Desgewenst kunnen wij een deel of de gehele inboedel opkopen en veilen. Aangezien wij uw belang voorop stellen, bezitten wij over de juiste contacten die een eerlijke prijs bieden.

Harderwijk

Opslag of doneren van inboedel

Wilt u liever nog even de inboedel bewaren, maar heeft u thuis niet voldoende ruimte? In dat geval kunt u de inboedel ook (tijdelijk) laten opslaan. Ook hiermee kunnen we u uitstekend van dienst zijn. In heel Nederland, dus ook Harderwijk, kennen wij diverse adressen met beveiligde en afgeschermde opslagruimtes. U hoeft het ons maar te vragen en wij kunnen het voor u regelen. Doneert u liever de inboedel aan het goede doel? Geef ook deze taak uit handen zodat u zich kunt richten op andere zaken.

Woningontruiming in Harderwijk? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bel of e-mail ons voor een vrijblijvende offerte voor uw woningontruiming in Harderwijk of Hierden. U zult zien dat wij de meest voordelige tarieven hanteren.

Ons telefoonnummer 026 – 848 4095 en ons e-mail adres is info@totaalontruimingen.nl.