Zorgeloze woningontruiming in Epe

Als u uw woningontruiming in Epe of Vaassen laat uitvoeren door Totaal Ontruimingen, bent u verzekerd van een snelle en efficiënte service en goede nazorg. Ons bedrijf voert niet alleen de ontruiming van de woning zorgvuldig uit, we zullen u ook helpen met de inboedel. Tevens zorgen we er standaard voor dat de woning direct kan worden opgeleverd. Dit houdt in dat we de woning bezemschoon maken en dus vrij van vloerbedekking, wandbekleding en afval. Onze nazorg bestaat uit hulp en advies over eventuele opslag, donatie, afvoer of verkoop van de inboedel in Epe.

Inboedel na overlijden

Wilt u ons graag inschakelen voor het leeghalen van een woning in Epe na het overlijden van uw naaste? Ook hiervoor zullen we u met gepaste zorg van dienst zijn. Wij beseffen ons als geen ander dat u wel iets anders aan uw hoofd heeft dan de woning leeghalen. Om die reden zullen wij er grote zorg voor dragen dat u hierover zo min mogelijk zorgen of stress heeft. Door duidelijk afspraken met u te maken en te handelen aan de hand van uw wensen, kunnen wij u deze last uit handen nemen.

Deskundige woningontruiming in Epe

Dankzij onze ruime ervaring hebben we een gedegen specialisatie opgebouwd in het bezemschoon opleveren van woningen en bedrijfspanden in Epe. Nauwgezet en zorgvuldig zullen wij de woning ontruimen en volgens de eisen van de verhuurder achterlaten. Wanneer nodig kunnen we de woning ook desinfecteren en kleine reparaties verrichten, zodat u niet met extra kosten komt te zitten. Het afval wordt altijd op een milieuvriendelijke wijze verwerkt.

Epe

Inboedel opslaan, opkopen of doneren

Weet u al wat u met de inboedel wilt doen? Mocht u dit nog niet weten dan kunt u ons altijd om hulp en advies vragen. Zo kunnen wij voor u een beveiligde opslagruimte in Epe of omgeving regelen. Wilt u liever de inboedel verkopen? In dat geval kopen wij de inboedel op, of laten deze opkopen. Ons bedrijf is ook hierin betrouwbaar. Onze experts weten precies waar of bij wie ze moeten zijn om de spullen naar waarde te verkopen. De laatste mogelijkheid is de inboedel doneren aan het goede doel. Ook dit kunnen we snel en direct voor u regelen.

Scherpe prijzen voor een woningontruiming in Epe

Totaal Ontruimingen biedt u naast een goede en snelle service ook voordelige tarieven. Bel ons voor een vrijblijvende offerte voor uw woningontruiming in Epe of Vaassen.

Wij zijn te bereiken op 026 – 848 4095 of via info@totaalontruimingen.nl.