Deskundige woningontruiming in Ede

Als u een deskundig bedrijf wilt inschakelen voor de woningontruiming in Ede, Bennekom of Lunteren, dan bent u bij Totaal Ontruimingen aan het juiste adres. Onze woningontruimingen verlopen snel, efficiënt en met grote zorg. Hierbij houden wij altijd het doel voor ogen om de woning zo netjes mogelijk achter te laten, zodat deze opgeleverd kan worden en direct verhuurd. Op die manier bespaart u uzelf veel zorg met het huis leegruimen en kunt u zich op andere zaken richten.

Wat ons uniek maakt

  • Service gerichte woning ontruiming
  • Bezemschoon opgeleverd
  • Zorgvuldig en snel
  • Gratis en vrijblijvend een offerte
  • Altijd de scherpste prijs
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 1500 tevreden klanten gingen u voor
  • Gemotiveerde en flexibele werknemers
woning-ontruiming

Woningontruiming in Ede na overlijden

Wanneer u de taak heeft om de inboedel na overlijden van een familielid op te ruimen, komt dat altijd ongelegen. En dan spreken we nog niet eens over het feit dat het een emotionele, zware en tijdrovende taak is. Na de inspanning van het huis leegruimen, dient u ook nog een plek te vinden voor de gehele inboedel. Maar dat is nog niet alles. Het huis moet er ook weer schoon uitzien, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Totaal Ontruimingen neemt graag deze taak van u over. Als u ons bedrijf inschakelt voor de woning leegruimen in Ede, bent u verzekerd van een goede service.

Bezemschoon tot in de puntjes

De ontruiming van een huis bestaat niet alleen uit de woning leeghalen. Bij een huurwoning bijvoorbeeld, dient het huis volgens de normen van woningbouwvereniging worden leeggeruimd. Dit wordt ook wel bezemschoon genoemd. Hieronder wordt verstaan: de woning leeghalen, verwijderen vloerbedekking en wandbekleding. Denk hierbij ook aan schroeven, spijkers en het weghalen van de verlichting. Aangezien wij een ruime ervaring hebben in woningontruiming Ede en omgeving kunnen wij dit in een snel tempo voor elkaar krijgen.

Ede

Opkopen, opslaan of donatie inboedel Ede

Na de woningontruiming in Ede is de grote vraag: wat moet u met de spullen doen? Ook hierbij komt veel kijken. Waarschijnlijk heeft u zelf geen plek om de inboedel tijdelijk te stallen. U kunt ze doneren aan de kringloopwinkel, maar hier zit wel een procedure aan vast. Ook voor de opslag, opkopen of donatie van de inboedel kunt u ons inschakelen. Na het huis leegruimen kunnen wij de inboedel direct naar de juiste bestemming brengen. Wij ontnemen u dus alle taken van de woningontruiming en de zorg van de inboedel.

Offerte woningontruiming Ede

Wilt u gebruik maken van onze woningontruiming in Ede? U kunt ons telefonisch benaderen voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn werkzaam in Ede, Bennekom en Lunteren.

Ons telefoonnummer 026 – 848 4095 en ons e-mail adres is info@totaalontruimingen.nl.