Woningontruiming in Berg en Dal

Wilt u een bedrijf inschakelen voor de woningontruiming in Berg en Dal, Beek, Breedeweg, Groesbeek, Millingen aan de Rijn, Ooij of Ubbergen? Bel dan naar Totaal Ontruimingen en wij zullen deze klus graag voor u uitvoeren. Een huis leeghalen is vaak een vervelende taak die eerder tegenvalt dan meevalt. Dat komt omdat er veel komt kijken bij een huis leegruimen. Het gaat namelijk niet alleen om de inboedel ontruimen, ook de vloerbedekking en wandbekleding moeten verwijderd worden. Moet de woning opgeleverd worden? Dan is het ook nodig om alle spijkers, schroeven en afval te verwijderen. Pas dan is de woning bezemschoon.

Woning leegruimen in Berg en Dal, snel en efficiënt

Vaak is een huis leegruimen een taak die u moet uitvoeren nadat er iets vervelends is gebeurd. Bijvoorbeeld de ontruiming van een woning nadat een dierbare is overleden. Daarnaast zijn echtscheidingen, faillissementen of verhuizingen naar een seniorenwoning ook veel voorkomende aanleidingen voor woningontruiming. In alle gevallen is de ontruiming van de woning een gevoelige kwestie. Wij proberen hier altijd rekening mee te houden door u zo goed mogelijk van dienst te zijn en duidelijke afspraken te maken voor we het huis leeghalen in Berg en Dal. Daarnaast werken we altijd discreet en betrouwbaar. Wanneer we tijdens het leeghalen van de woning nog spullen tegenkomen die van (emotionele) waarde zijn, houden we die altijd voor u apart.

Berg-en-Dal

Opslaan of opkopen van inboedel in Berg en Dal

Na een woning leegruimen, moet er natuurlijk nog een plek gevonden worden voor de inboedel. Aangezien dit vaak een lastige kwestie is waarin er veel geregeld moet worden (afvoer, vervoer, regelen opslag of verkoop), bieden wij u hierin hulp aan. Zo kunnen wij ook fungeren als opkoper van meubels. Dit houdt in dat wij de inboedel (laten) opkopen en vervolgens verkopen. U ontvangt hiervoor altijd een eerlijke prijs, aangezien onze experts bezitten over de juiste contacten. Daarnaast kunnen wij desgewenst ook een beveiligde opslagruimte voor u regelen in Berg en Dal of omgeving. Schenkt u de inboedel liever aan het goede doel in Berg en Dal? Ook hierin bent u snel geholpen.

Kosten van een woningontruiming in Berg en Dal

De hoogte van de kosten is afhankelijk van de woning die we moeten ontruimen en het werk dat we in het huis moeten verrichten. Als u ons telefonisch benadert, kunt u geheel vrijblijvend een offerte laten opstellen. U zult al snel merken dat wij één van de goedkoopste bedrijven zijn voor woningontruiming in Berg en Dal, Beek, Breedeweg, Groesbeek, Millingen aan de Rijn, Ooij of Ubbergen.

Ons telefoonnummer 026 – 848 4095 en ons e-mail adres is info@totaalontruimingen.nl.